Další krkavčí otec. Na svou dceru neplatil výživné, i když mu peníze nechyběly
ilustrační foto
Louny

Louny - Ne každý rodič by za své dítě i dýchal! To je právě případ 46letého muže z Loun. Okresní soud určil otci dítěte, aby platil takzvané výživné na svou dceru. To se mu ale příliš nechtělo.

V průběhu loňského roku svou vyživovací povinnost neplnil, ačkoliv bylo podle kriminalistů v jeho možnostech přispívat určenou částkou na běžný život jeho dcery. Kdyby zaplatil částku dosahující téměř 8 tisíc korun, nemusel by si od kriminalistů vyslechnout sdělení obvinění z trestného činu zanedbání povinné výživy. "Soud by mohl nad mužem vynést odsuzující verdikt odnětí svobody až na jeden rok," potvrdila lounská policejní mluvčí Irena Pilařová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru