Takto vypadá sklad potravin v jedné restauraci. Hygienikům se to nelíbilo
Foto: KHS Ústí nad Labem
Louny

Most - Sanitární opatření nařídili pracovníci Krajské hygienické stanice Ústeckého kraje po návštěvě Restaurace Irish Pub v mostecké ulici J. Š Baara. Našli tam totiž závady.

Podle hygieniků provozovatel z Blažimi nezajistil, aby byl potravinářský provoz udržován v čistotě a v dobrém stavu.

Stěny skladu potravin byly v době kontroly značně znečištěné, pokryté šedými a hnědavými skvrnami, poškozené, v důsledku vlhkosti v některých místech oloupané až na holé zdivo a pokryté vrstvou prachu.

"V důsledku zjištěného stavu mohlo dojít ke kontaminaci a ohrožení zdravotní nezávadnosti skladovaných potravin," uvedla Krajská hygienická stanice ve zprávě o uložených opatřeních. Provozovatel musí závady odstranit a provést sanitaci.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru