Posun v případu tragického úmrtí Marečka z Loun: Byla to vražda, potvrdili policisté
ilustrační foto
Louny

Louny - Krajští policisté nyní získali dostatek důkazů ke změně právní kvalifikace v případu úmrtí nezletilého chlapce z Loun (aktuálně jsme psali ZDE). Úmrtí bylo kriminalisty překvalifikováno na vraždu.

Na základě předběžných výsledků soudní pitvy a vyhodnocení dosavadního vyšetřování byl 20letý muž z Loun koncem minulého týdne obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. Policejní protokol o změně právní kvalifikace si převzal ve vazební věznici, kam byl za násilné jednání směrem k chlapci umístěn.

Mladý muž tedy čelí obvinění ze spáchání dvou trestných činů - zvlášť závažného zločinu vraždy a zločinu týrání svěřené osoby. V případě uznání viny mu hrozí trest odnětí svobody na patnáct až dvacet let nebo výjimečný trest.

"Policisté od samého počátku věnují případu maximální pozornost. Nadále pokračují v úkonech trestního řízení - vyslýchají osoby a stále čekají na výsledky vyžádaných znaleckých posudků," uvedla k případu krajská policejní mluvčí Alena Bartošová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru