Sluníčko, studené pivko a gulášek. Ve Stroupči si příjemně užili masopustní zabijačkové hody
Masopustní zabijačkové hody ve Stroupči. Foto: Jaroslava Mangová
Louny

Stroupeč - V sobotu pořádal Okrašlovací spolek ve Stroupči 1. Masopustní zabijačkové hody. Počasí jim přálo, celým odpolednem je provázelo takřka letních 20 stupňů.

"Děkuji všem zúčastněným za pomoc při realizaci celé naší společné akce. Od stavění stanu, přípravě dobrot a každé z účastnic za sladký zákusek, kterých tentokrát bylo nespočet druhů. Děkujeme Zdeňkovi, panu harmonikáři a všem, kteří ho zpěvem doprovázeli," řekla předsedkyně Okrašlovacího spolku Jaroslava Mangová. 

A vůbec nebylo důležité, jak se zpívalo, ale že se zpívalo od srdce a s radostí. Studené točené pivo přišlo vhod, nejen po ovaru s křenem, ale i po zabijačkovém guláši. "Velice si vážím hojné účasti při úklidu po sobotním náročném dni a dlouhé noci," dodala Jaroslava Mangová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru