V Postoloprtech požár zničil dřevěnou chatu. Uvnitř našli dvě ohořelá těla
Hasiči zasahují u požáru v Postoloprtech. Foto: e-deniky.cz
Louny

Postoloprty - K požáru zahradní chaty v Postoloprtech na Lounsku museli vyjíždět ve středu v časných ranních hodinách hasiči z Postoloprt a Loun. Oheň má tragické následky.

V době příjezdu hasičských jednotek na místo byla převážně dřevěná chata již plně zasažena požárem. Na zkrocení ohně bylo nasazeno hned několik vodních proudů za použití dýchací techniky.

„Pár minut před čtvrtou hodinou jsme přijali oznámení o zahoření zahradní chaty. V místě byla nalezena dvě ohořelá těla,“ uvedla našemu serveru tisková mluvčí Policie ČR Alena Bartošová.

Policisté jsou stále na místě, událost je předmětem dalšího vyšetřování. Vedle policistů a hasičů na místě zasahovala také zdravotnická záchranná služba.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru