Přijďte si pro tašky na třídění odpadu, je jich stále dost, vyzývá lounská radnice
Tašky na separovaný odpad. Foto: městský úřad Louny
Louny

Louny - Vkusné řešení, jak třídit odpad v domácnostech, nabízí svým občanům už druhým rokem městský úřad v Lounech v podobě speciálních tašek. Pokud je stále ještě nemáte doma a máte zájem, k dispozici je přes pět set kusů od každé velikosti (20l a 40l).

Jedná se o sadu tří tašek na separovaný odpad (sklo, papír a plast). Tašky, které jsou dostupné ve dvou velikostech (20 l a 40 l), umožňují uložení tříděného odpadu v domácnosti i následné odnesení do kontejneru. Jsou vyrobené z omyvatelného recyklovaného materiálu, lze je tak použít opakovaně.

Sady tašek jsou distribuovány zdarma v počtu 1 sada na 1 byt do vyčerpání zásob, a to v budově Městského úřadu, Mírové nám. 35, kancelář č. 404. K dispozici je ještě přes pět stovek kusů.

Třídění odpadů a následná recyklace šetří přírodní zdroje surovin a energie. Za zvýšenou míru separace je možnost získat větší příspěvek za třídění od společnosti EKO-KOM a.s., který sníží náklady za svoz a likvidaci odpadu ve městě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru