To musel být mejdan! Řidič v Lounech nadýchal brzy ráno téměř dvě promile
ilustrační foto
Louny

Louny - Řídit pod vlivem alkoholu se v jednu uplynulou neděli brzy ráno nevyplatilo 29letému řidiči vozidla značky Škoda. Toho zastavili policisté z oddělení hlídkové služby Louny.

Při kontrole zjistili, že muž takzvaně nadýchal pozitivní hodnoty. Přístroj jim ukázal, že hladina alkoholu se v jeho těle vyšplhala až na 1,81 promile. „Ve výslechu uvedl jako důvod své jízdy to, že jel hledat svojí přítelkyni. Po vystřízlivění si od policistů vyslechl podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ řekla policejní mluvčí Irena Pilařová. Od soudu by mohl odejít s trestem odnětí svobody až na jeden rok, peněžitým trestem nebo zákazem činnosti.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru