Kriminalisté hledají svědky nehody, při které zemřelo dítě. Pomoci mohou i záznamy z kamer
ilustrační foto
Louny

Lounsko - Lounští kriminalisté prověřují okolnosti tragické dopravní nehody, která se stala v pátek 21. června na silnici číslo 7.

Podle zjištěných informací k nehodě došlo v 15:19 hodin u odbočky na Cítoliby a Louny centrum (psali jsme ZDE). V těchto místech se srazilo vozidlo značky Škoda Octavia, které jelo ve směru z Prahy na Chomutov a vozidlo značky Subaru.

Kriminalisté v souvislosti s touto nešťastnou událostí žádají přímé svědky o poskytnutí podstatných informací k průběhu dopravní nehody. K přesnému objasnění srážky jim dopomohou také kamerové záznamy z vozidel.

"S informacemi se můžete obrátit buď přímo na pracovníka služby kriminální policie a vyšetřování na telefonním čísle 974 437 335 nebo na adrese Cukrovarská zahrada 1124, Louny. Popřípadě zavolat na linku 158 nebo informace předat na jakékoliv policejní služebně," obrací se na veřejnost lounská policejní mluvčí Irena Pilařová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru