Hasiči odklízejí následky nehody na "sedmičce". 5x foto: Hasiči Postoloprty
Louny

Postoloprty - Právě v tuto chvíli zasahují hasiči dvou jednotek, ze stanice Bitozeves a jednotka SDH Postoloprty, na silnici číslo 7 v Postoloprtech u fotbalového hřiště, kde došlo k dopravní nehodě nákladního a osobního automobilu.

Nehoda se naštěstí obešla bez zranění osob, hasiči na místě odklízejí následky dopravní nehody a provedli zajištění vozidel proti vzniku požáru. Silnice je v místě nehody průjezdná kyvadlově jedním jízdním pruhem. Podle dopravního servisu Policie ČR mohou řidiči s komplikacemi v dopravě počítat minimálně do půl jedné.

Tvořte i vy s námi aktuální zpravodajství pro ostatní čtenáře. Máte aktuální informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám zprávu, fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

foto

2606nehoda1

2606nehoda2

2606nehoda3

2606nehoda5

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru