Podívaná pro děti i dospělé. Muzeum v Lounech obsadily panenky
Výstava panenek v lounském muzeu. 2x foto: Ladislav Bába
Louny

Louny - Oblastní muzeum v Lounech zve na sběratelskou výstavu panenek paní Věry Venčigrochové, která byla zahájena vernisáží ve čtvrtek 11. července.

Návštěvníci si mohou prohlédnout nejrůznější typy panenek a dalších doplňků. Pro nejmenší návštěvníky je k dispozici hernička. Výstavu můžete navštívit až do 30. září. Vstupné je 40 Kč a snížené 20 Kč. Muzeum je otevřeno od úterý do pátku od 9 do 17 hodin, v sobotu a neděli pak od 10 do 17 hodin. V pondělí je zavřeno.

V souvislosti s výstavou panenek pořádá muzeum i zajímavé workshopy:

 

  • 14. 7. neděle 10 - 17 hodin "Výroba nábytku pro panenky" Z workshopu si návštěvníci odnesou vlastnoručně vyrobený nábytek pro panenky či jiné mazlíčky.
  • 28. 7. neděle "Jako panenka" Domácí výroba řasenky a více než sto let starých natáček.
  • 1207panenky2
  • REKLAMA
    REKLAMA

    Podmínky užití

    Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

    Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

    Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

    Nahoru