Muž se při kontrole totožnosti snažil zmást policisty. Měl k tomu důvod
ilustrační foto
Louny

Louny - Policisté z obvodního oddělení v Lounech jsou stále ve střehu. Když prováděli šetření k nápadu trestné činnosti, střetli se s dvojicí mužů. Hlídka z jejich osobní a místní znalosti už tušila, o koho jde.

Muži byli policisty vyzváni k prokázání totožnosti. Jeden z nich u sebe neměl občanský průkaz a dokonce uvedl smyšlené údaje. Policisté se ale nedali zmást. Měli podezření, že se jedná o osobu, na kterou je vydán příkaz k zatčení. Cestou na obvodní oddělení se zřejmě v muži hnulo svědomí a policistům uvedl správné osobní údaje. Potvrdilo se jejich tušení. Jednalo se o 35letého muže, na kterého okresní soud v květnu vydal příkaz k zatčení. Následující den putoval zatčený k soudu.

(IP)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru