Stálo mu to za to? Muž v Žatci kradl čokolády, v Lounech šampony. Teď mu hrozí až tři roky vězení
ilustrační foto: CC0
Louny

Lounsko - Až na tři roky může soud poslat do vězení 27letého muže, kterému policisté sdělili obvinění z trestného činu krádež. Je mu kladeno za vinu, že odešel z dvou prodejen bez zaplacení zboží.

V obou případech mělo jeho jednání stejný průběh. "V žatecké prodejně si pod bundu měl dát 18 kusů čokolád a v obchodě v Lounech zase 4 šampony. Celkově tak měl způsobit škodu převyšující 600 korun. Vyšší trestní sazba je podmíněna tím, že toto nebyla jeho první zkušenost s majetkovou trestnou činností. V minulosti byl již za obdobný skutek potrestán soudem," uvedla k případu lounská policejní mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru