Pozor na tyhle rybičky, mohou obsahovat úlomky kovu! Z trhu musí tisíce konzerv
Foto: Státní veterinární správa
Louny

ČR - Státní veterinární správa nařídila stáhnout z preventivních důvodů z prodeje šarži více než 24 tisíc konzerv uzených šprotů v oleji od lotyšského výrobce.

"Důvodem je nález úlomku kovu v jedné z konzerv spotřebitelem v České republice. Šproty byly od příjemce zásilky ve Zlínském kraji distribuovány do obchodních řetězců Globus, Albert, Tesco, COOP, Hruška, internetového obchodu Košík a řadě dalších menších obchodníků," uvedl tiskový mluvčí Státní veterinární správy Petr Vorlíček.

Zákazníci, kteří uvedený výrobek zakoupili, jej mohou vrátit v místě prodeje.

Identifikace výrobku:

  • Název: Giana, uzené šproty v rostlinném oleji
  • Výrobce: SIA „NS ESTATE“, Legal adres: Trijabidas iela 2A-9, Riga, Lotyšsko, Actual adres: „Avoti“, Nica Parish, Nica District, Lotyšsko, LV-3473
  • Označení šarže: L3182
  • Datum výroby: 01. 03. 2019
  • Datum minimální trvanlivosti: 01. 03. 2022
  • Množství: 24 192 ks konzerv
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru