Spolujezdec putoval od silniční kontroly do vazby! Se svým vysvětlením nepochodil
Ilustrační foto
Louny

Louny - Policisté z obvodního oddělení v Lounech prováděli v malé obci silniční kontrolu vozidla značky Škoda. Řidič ani spolujezdec nebyli takzvaně bez škraloupu.

U řidiče policisté zjistili přestupek v dopravě. Řídil vozidlo bez příslušné skupiny řidičského oprávnění. Spolujezdec v další cestě pokračoval s policisty. Ti totiž zjistili, že je v celostátním pátrání.

Okresní soud na něj vydal příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody. Na svojí obhajobu policistům uvedl, že o celostátním pátrání nevěděl. Prý si dopis od soudu převzal, ale nepřečetl. Policisté 23letého muže následně přepravili do vazební věznice.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru