Nohu z plynu! Policisté přistihli 18 příliš rychlých řidičů
Ilustrační foto
Louny

Lounsko a Žatecko - Na konci minulého týdne proběhla po celé České republice prázdninová dopravně bezpečnostní akce organizace TISPOL (European Traffic Police Network). Ta představuje síť evropských dopravních policií. Jejím cílem je snížení nehodovosti na silnicích a realizace dopravně bezpečnostních akcí napříč Evropou. Zaměřuje se na konkrétní problematiku, jako jsou alkohol a drogy, rychlost či nákladní a autobusová doprava.

V pátek v rámci této akce kontrolovali policisté z dopravního inspektorátu dodržování pravidel silničního provozu. Zaměřili se hlavně na měření stanovené rychlosti. "Zastavili 23 vozidel a zjistili 21 dopravních přestupků. Řidiči za své prohřešky zaplatili dohromady na pokutách 15 100 korun," uvedla policejní mluvčí Irena Pilařová.

Za nedodržení předepsané rychlosti policisté pokutovali 18 řidičů. Jeden svou jízdu bude ještě zdůvodňovat u správního úřadu. Jedno vozidlo mělo nevyhovující technický stav a jeden řidič vyinkasoval pokutu za to, že odbočil, kde neměl.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru