VIDEO ZPRÁVY: Pozor, je tu kritický víkend. A taky vám ukážeme úžasné vodopády v Krušných horách
Jsme tu s dalšímv vydáním našich videozpráv.
Louny

Ústecký kraj – Řidiči by se měli mít poslední víkend prázdnin na pozoru. A taky vám v našich zprávách ukážeme otevření továrny za miliardu dolarů. Na závěr nechybí pozvánka na tentokrát moc hezký výlet do Krušných hor.

Pokud chcete vidět zpravodajství mezi prvními, dejte odběr našemu kanálu na youtube a nezapomeňte označit zvoneček, aby vám žádné naše nové video neuteklo. Najdete nás tady.

https://www.youtube.com/watch?v=BGC1XNEkPbY

U silnic budou stovky policistů

Na poslední prázdninový víkend budou na silnicích dohlížet stovky policistů dopravní a pořádkové policie. Na různých místech v Česku se zaměří se na dodržování všech pravidel silničního provozu. Cílem dopravně bezpečností akce je pomoc v bezpečném návratu z dovolené všem motoristům. Vyšší provoz totiž znamená také větší riziko dopravní nehody. Bližší info zde.

Nexen Tire otevřel investici desetiletí

Korejský výrobce pneumatik Nexen Tire slavnostně otevřel u Žatce v průmyslové zóně Triangle svůj první evropský závod. Továrna stála miliardu dolarů. Jde o největší zahraniční investici v České republice za posledních deset let. Postupně zde chce Nexen vyrábět až 11 milionů pneumatik ročně a zaměstnávat 1300 lidí. Součástí slavnostního otevření byl i luxusní oběd pro skoro čtyři stovky pozvaných hostů. Bližší ifno zde. http://www.e-lounsko.cz/zpravy/112-zezatecka/205423-video-takto-se-v-zone-triangle-otevira-tovarna-na-pneumatiky-za-miliardu-dolaru

Pomozte policistům v pátrání

Policie vyšetřuje případ krádeže peněz v jedné prodejně v centru města Mostu, ke kterému mělo dojít v červnu v odpoledních hodinách. K objasnění případu by mohlo přispět zjištění totožnosti neznámého muže, který je zachycen na videu. Pokud jej někdo pozná, může volat rovnou na linku 158. Bližší info zde.

Teplicemi proběhli půlmaratonci

Půlmaraton přilákal v sobotu 25. srpna do centra Teplic na tři stovky běžců. Ti se zúčastnili běžeckého závodu, jehož pořadatelem bylo obchodní centrum Galerie Teplice. Vybrat si mohli z několika délek tratí a někteří z nich běželi i se svými psy v závodu Caniscross. Kdo má rád podobné běžecké závody, může se v sobotu 31. srpna účastnit půlmaratonu v Chomutově. Bližší info zde.

Kde teď žijí sokoli z chemičky?

Různé životní situace zažívají sokoli stěhovaví, kteří si oblíbili některé z pěti hnízdišť na komínech Unipetrolu. Jejich příběhy zaznamenává ornitolog Václav Beran. Mladí sokolové zůstávají v hnízdě necelé dva měsíce a poté se hned vydávají do světa. Jeden samec žije například nyní v Německu, další letos zahnízdil na komínu sklárny v Teplicích. Od roku 2011 se ve výrobních areálech chemičky vylíhlo už 25 mláďat tohoto kriticky ohroženého dravce. Bližší info zde.

Trikolóra je v Ústeckém kraji

Poslanec a předseda hnutí Trikolóra Václav Klaus ml. navštívil město Rumburk, aby si mohl promluvit s místními občany o jejich problémech. Při této příležitosti spolu s členem přípravného výboru hnutí Trikolóra Karlem Rajchlem a okresním koordinátorem hnutí Petrem Barcalem v Rumburku otevřeli regionální kancelář hnutí. Jestli se politické uskupení pustí i do krajských voleb v Ústeckém kraji, se ještě neví. Bližší info zde.

Tip na výlet: Helenčiny vodopády

Nechybí ani tradiční pozvánka na výlet. Pokud si myslíte, že u nás v Krušných horách nemáme žádné vodopády, pak jste na omylu. Na hranicích Mostecka a Chomutovska se jedny nacházejí a říká se jim Helenčiny. Nacházejí se na potoce Lužci. Na dně údolí je zde čtyřmetrový práh, přes který voda padá dolů. Pod ním jsou ještě dva menší stupně. Dojdete k nim asi po dvou kilometrech z Lesné, o něco blíže je to ze Svahové. Bližší info zde.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru