FOTO: Malý Soptík v Lounech: Děti z mateřinek se zábavnou formou seznámily s prací hasičů i policistů
Hasičský záchranný sbor ve spolupráci s Policií ČR a městem Louny připravil 8. ročník soutěžně-naučné akce Malý Soptík. 12x foto: město Louny
Louny

Louny - Hasičský záchranný sbor ve spolupráci s Policií ČR a městem Louny připravil 8. ročník soutěžně-naučné akce Malý Soptík.

Akce byla určena pro nejstarší děti z mateřských škol v Lounech a okolí. Letošního ročníku se zúčastnilo 16 čtyřčlenných družstev z 6 lounských mateřinek a dále pak školky z Dobroměřic a Lenešic.

V areálu lounského výstaviště děti soutěžily ve znalostních a dovednostních disciplínách, jako například hod na cíl, stříkání proudnicí na cíl, člunkový běh. Přibližně dvouhodinový program zahájil starosta města Mgr. Pavel Janda, který svým povzbuzením před startem vlil dětem do žil toho správného soutěžního ducha.

Každý ze soutěžících si odnesl jednu z připravených cen, které z finanční podpory Města Loun zajistil Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje.

Foto

1209soptik1

1209soptik2

1209soptik3

1209soptik4

1209soptik5

1209soptik6

1209soptik7

1209soptik9

1209soptik10

1209soptik11

1209soptik12

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru