Nově zrekonstruovaný park v Lounech se uchází o titul Park roku. Pomozte mu k vítězství
Město přihlásilo Masarykovy sady do soutěže Park roku 2019. 4x foto: Město Louny
Louny

Louny - Pojďme společně podpořit nově zrekonstruovaný park a výstaviště v Masarykových sadech v Lounech! Město přihlásilo Masarykovy sady do soutěže Park roku 2019. Park, který obdrží nejvíce hlasů, získá cenu veřejnosti.

Soutěž, kterou v roce 2017 vyhrálo sousední město Litoměřice, pořádá Svaz zakládání a údržby zeleně. Hlasovat můžete na webových stránkách Park roku a to od 15. září do 5. listopadu 2019. Hlasující může dát svůj hlas i více parkům a přidělit parku dle svého uvážení jednu, dvě nebo tři hvězdičky. Pořadí parků, v jakém se zobrazují na webové stránce se neustále mění, aby žádný park nebyl v průběhu hlasování zvýhodněn.

foto

1209park2

1209park3

1209park4

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru