Hledáte zaměstnání? Na Burze práce v Lounech se představí přes 40 zaměstnavatelů
ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - Úřad práce ve spolupráci s Okresní hospodářskou komorou v Lounech a Ústeckým krajem pořádají další ročník Burzy práce.

Burza nabídne přehled trhu práce v okrese Louny, Most, Chomutov, Litoměřice a jiné. Přivítá zájemce o práci, žáky a studenty základních a středních škol, absolventy i širokou veřejnost. Vystavovat bude přes 40 zaměstnavatelů působících v různých oborech.

 

Burza umožní zájemcům o zaměstnání setkat se přímo se zástupci firem. Díky tomu zjistí více informací o nabízené pracovní pozici, o společnosti, o pracovních podmínkách. Na místě mohou mluvit se zástupcem společnosti, klást dotazy, osobně se představit a tím i lépe personalistu zaujmout a předat mu svůj životopis v tištěné podobě.

Akce se bude konat ve čtvrtek 17. října od 10 do 16 hodin v kulturním domě Zastávka, který sídlí na adrese Poděbradova 1135 v Lounech. Vstup je volný.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru