Lyžujete či jezdíte na snowboardu? A chcete si takto vydělávat? Staňte se členem týmu Sport areálu Klíny
Foto: Sport areál Klíny
Louny

Klíny - Představte si to, slunce, sníh, krásná příroda okolo a vy celý den na svahu. Není to práce vašich snů? Pokud ano a přitom rádi lyžujete nebo jezdíte na snowboardu a děláte to dobře, můžete si tento sen splnit, jelikož Sport areál na Klínech na Mostecku právě teď nabírá na nastávající zimní sezónu instruktory lyžování a snowboardingu.

Je to velmi lákavé, celý den sportovat, poznávat nové lidi a přátele, být na čerstvém vzduchu a dostat za to docela slušně zaplaceno. Pokud je vám 17 až 81 let, staňte se součástí týmu lyžařské školy ve Sport areálu Klíny v zimní sezńě 2019! Za tuto práci zde nabízí až 220,- Kč na hodinu, počítáno dle kvalifikace, počtu odučených hodin, cizojazyčná výuka, počet lidí v lekci, měsíční bonusy a další.

Odučit je možné až 10 hodin denně, provoz sjezdovky je přes zimu každý den. S oblečením si není třeba lámat hlavu, protože v lyžařské škole je každému pracovníkovi zapůjčeno firemní oblečení značky MAMMUT.

Areál pro výuku začátečníků patří mezi nejlepší v Česku, Sport areál Klíny využívá k výuce terénních nerovností, například u-rampu, klopenky, boule, sněžný bazén, klapačky a další možnosti. Jde o intuitivní trénink dovedností.

Zájemci o tuto práci se mohou zúčastnit kurzu a stát se profesionálním lektorem. Také ti, kteří mají licenci propadlou, si ji mohou znovu obnovit. V obou případech ještě před zahájením sezóny. V průběhu celé sezóny jsou v areálu pořádány tréninky pro instruktory za účelem zlepšení jejich dovedností.

Co by měl instruktor umět nebo mít?

  • Zejména pozitivní vztah k dětem, a být pozitivně naladěn. K této práci je také podmínkou absolutní spolehlivost, odpovědnost, pracovitost, nekonfliktnost v kolektivu, dochvilnost
  • dobré lyžařské nebo snowboardové dovednosti, mít touhu získávat nové znalosti a dovednosti v oboru lyžování nebo snowboardingu a cizí jazyk je pro tuto práci velkou výhodou (angličtina/němčina).

Pokud vás tato nabídka nebo občasná brigáda zaujala, vyplňte dotazník zde: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf70RsDazIPo7aKF1pCrsu0xgnFJKYbT58FIMa-DYBufUojSw/viewform a pracovníci Sport areálu Klíny se vám ozvou. Více informací najdete zde: http://www.zimlet.cz/volna-mista

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru