OBRAZEM: Základní škola v Lounech nápaditě oslavila 35. výročí jejího vzniku
Základní škola P. Holého - 35. výročí vzniku školy. foto: archiv ZŠ P. Holého
Louny

Louny - Důstojným, nápaditým a zároveň uvolněným způsobem oslavila Základní škola Prokopa Holého v Lounech výročí vzniku školy.

Nejprve proběhla opakovaně Akademie k 35. výročí založení, kdy po dvakráte zcela vyprodané hlediště Vrchlického divadla bylo svědkem skoro profesionálních vystoupení reprezentantů tříd, a tak není divu, že vzápětí po skončení se začaly ozývat hlasy, zda by nebylo možné (třeba v závěru „výročního“ školního roku) vidět předvedený program znovu!

Připomenutí založení školy pak završil Den otevřených dveří, kdy si rodiče, děti i další zájemci (a bylo jich mnoho!) prohlíželi během celého dne prostory školy, moderně vybavené třídy i odborné učebny, výstavní jídelnu, dvě prostorné tělocvičny, klubovnu, různorodé výstavy žákovských prací atd.

foto

2110skolalouny1

2110skolalouny2

2110skolalouny4

2110skolalouny5

2110skolalouny6

2110skolalouny7

2110skolalouny8

2110skolalouny9

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru