AKTUALIZUJEME: Při vážné nehodě u Postoloprt zemřela spolujezdkyně z osobního auta
Hasiči zasahují u tragické nehody. FOto: Hasiči
Louny

Postoloprty - K vážné dopravní nehodě nákladního auta s osobním došlo v úterý krátce po poledni na silnici č. 7 nedaleko Postoprt. Zasahující hasiči nejdříve informovali o čtyřech zraněných, podle nových informací jedna žena z osobního vozidla nehodu nepřežila.

Tragickou událost potvrdila policejní mluvčí, která zároveň sdělila, jak k nehodě s největší pravděpodobností došlo. "Řidič osobního vozidla přejel vlivem zdravotní indispozice do protisměru, kde se střetl s nákladním automobilem. Řidič osobního vozidla, stejně jako jedna ze spolujezdkyň, utrpěli vážná zranění, se kterými byl letecky transportováni do nemocnice. Další spolujezdkyně svým zraněním na místě podlehla," uvedla Miroslava Glogovská.

Řidič nákladního vozidla utrpěl zřejmě jen lehká zranění. Muž se dvěma ženami zůstali po nehodě zaklíněni v autě, hasiči je museli vyprošťovat. Na místo byly povolány dva vrtulníky Letecké záchranné služby. Silnice byla po dobu zásahu záchranářů uzavřena (aktuálně jsme psali zde).

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru