Preventivní program učí školáky v Lounech jak zvládat šikanu a odmítat drogy
Prevence sociálně patologických jevů na ZŠ Prokopa Holého. Foto zdroj: archiv ZŠ P. Holého
Louny

Louny - V šestých a sedmých třídách se v tomto a minulém týdnu uskutečnily programy zaměřené na prevenci sociálně patologických jevů.

Cílem programů je posílit odolnost žáků, učit je zvládat problémy, odmítat návykové látky a šikanu, dokázat hájit vlastní práva a názory, umět ocenit hodnotu svou i druhých lidí, učit děti spolupracovat, respektovat jeden druhého, umět se rozhodovat a uvědomovat si důsledky svých činů.

Lektory programů byli sociální pracovníci z úseku sociálně právní ochrany dětí a kurátorky pro děti a mládež městského úřadu v Lounech, kterým město děkuje za přínosnou akci a vstřícný a přátelský přístup k dětem.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru