Děkujeme! Bára Jandová přivezla z mistrovství Evropy ve veslování na trenažéru do Loun dvě zlata
Návštěva Barbory Jandové na radnici. 5x foto zdroj: město Louny
Louny

Louny - Z otevřeného Mistrovství Evropy ve veslování na trenažéru, které se konalo v pražské hale Královka, se vrátila oceněna dvěma tituly členka Veslařského klubu Ohře Barbora Jandová.

V tvrdé mezinárodní konkurenci byla nejrychlejší v individuálním závodě žen do 23 let na 500 metrů. V týmové disciplíně závodu čtyřek, v němž reprezentovala svou Univerzitu J. E. Purkyně v Ústí nad Labem, pak připojila druhé zlato!

Jaká byla oslava? Ta se nekonala, protože během zkouškového období musela vítězka plnit své studijní povinnosti a zároveň se připravovat na 53. ročník Jizerské padesátky.

Dvojnásobná novopečená mistryně Evropy a současná studentka 1. ročníku geografie a germanistiky byla pozvána místostarostou města Vladimírem A. Honsem na Městský úřad, aby jí zde předal Medaili města Loun za vzornou reprezentaci města.

Poté při neformální schůzce spolu pohovořili nejen o průběhu uplynulého ME a o přípravách na akademické Mistrovství ČR a červencové evropské Univerzitní hry v srbském Bělehradě, ale nemělo by také zapadnout Barbořino připomenutí, že větší radost měla ze skupinové medaile, kterou staví nad tu individuální!

A její největší sportovní vzor? Tím je Bářin táta, jenž stále aktivně vesluje na trenažeru i na vodě ve VKO, a stejně tak ji doprovází v lyžařské stopě.

V závěru rozhovoru došlo ve vzpomínkách i k návratu na lounské Gymnázium Václava Hlavatého, kde ještě poměrně nedávno oba účastníci nenuceného posezení trávili společný čas při hodinách národních i světových dějin.

foto

0403louny2

0403louny3

0403louny4

0403louny5

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru