Kolem zimního stadionu můžete v příštích dnech cítit čpavek. Nehrozí vám žádná újma, uklidňuje radnice
Zimní stadion v Lounech. Foto zdroj: město Louny
Louny

Louny - Ve středu 1. dubna bude zahájena plánovaná akce „Změna systému chladícího zařízení na Městském zimním stadionu v Lounech“, v rámci které dojde k rekonstrukci strojovny zimního stadionu. Realizaci akce bude zajišťovat firma Energo Choceň s.r.o.

V souvislosti s tím město upozorňuje, že ve dnech od 1. do 10. dubna dojde v prostorách strojovny zimního stadionu k manipulaci s NH3, čpavek bude odborně přečerpáván do cisterny a odvážen k likvidaci, dále budou následovat demontáže technologie, které budou ukončeny koncem dubna.

Je možné, že z demontovaných dílců bude čpít do ovzduší malé množství NH3. Občanům nehrozí žádná újma, pouze je možné, že mohou cítit v blízkosti zimního stadionu slabší nepravidelný zápach.

O této skutečnosti byli rovněž informováni zástupci Městské policie a Hasičského záchranného sboru, aby se předešlo případným poplašným zprávám a výjezdům záchranných složek v souvislosti s hlášením úniku čpavku ze strany veřejnosti.

Případné bližší informace obdržíte na tel.: 415 621 137 nebo e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru