Strážníci městské policie z Postoloprt kontrolují chatové osady na území města
Kontrola chat. Foto: Michal Hrdlička
Louny

Postoloprty - Strážníci Městské policie Postoloprty kontrolovali osadu Na Seníku, kde se zaměřili na prohlídku vytypovaných objektů, u nichž prověřili nejen zabezpečení, ale také to, zda nedošlo k jejich narušení vloupáním.

V rámci této kontrolní činnosti seznamují chataře a chalupáře o možnostech zabezpečení nemovitostí, prevenci a zodpovědnosti k vlastnímu majetku. V rámci kontrol vysvětlují občanům i to, jak správně majetek zabezpečit a jak postupovat tehdy, když majitelé zjistí, že jim nezvaný host nemovitost vykradl.

Jak nám sdělil ředitel městské policie Roman Kaleja, podobné kontroly nejsou novinkou a provádějí se často, ve všech chatových osadách, a i nadále budou pokračovat.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru