VIDEO: Teď jedu já! Řidič nákladního auta na silnici z Loun na Most ohrozil všechny ostatní
Záběry z policejní kamery na bezohledné chování. Foto: Policie ČR
Louny

Most - K vážnému selhání profesionálního řidiče nákladního vozu došlo na rušné dopravní tepně spojující města Louny a Most mezi obcemi Skršín a Korozluky. Začal předjíždět kamion, a to nehledě na to, že v protisměru proti němu jela další vozidla. Všichni se mu vyhnuli, k tragédii nedošlo. Bude mít ale co vysvětlovat. Zrovna za ním totiž jelo policejní vozidlo.

Mostečtí policisté dopravního inspektorátu během běžného výkonu na silnici I. třídy v mosteckém okresu při dohledu nad silničním provozem narazili na řidiče nákladního vozidla, který měl na silnici tento týden ohrozit jiné účastníky silničního provozu. A poskytli záběry, které nahrála jejich palubní kamera.

"Řidič nákladního vozu začal předjíždět jiné nákladní vozidlo a při tom měl omezit řidiče osobního auta, které jelo v protisměru a muselo se vyhnout jízdou po krajnici. Stejně musel reagovat i řidič předjížděného nákladního vozidla. Hlídka následně vozidlo zastavila a jednání řidiče postoupí do správního řízení," uvedla k zaznamenané události mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=hf-1woHs4uc

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru