OBRAZEM: Luxusní vířivka, nové šatny i sociální zázemí. Fotbalový stadion v Lounech prošel modernizací
Modernizace městského fotbalového stadionu Ladislava Nováka je dokončena. Foto: město Louny
Louny

Louny - Závěrem června došlo k předání nejen nové městské plavecké haly, ale také další významné investiční akce – Modernizace Městského fotbalového stadionu v Lounech.

Projekt se připravoval od roku 2015. Realizace byla odkládána s ohledem na vypsané dotační tituly.

Vzhledem k tomu, že se stadion nachází v záplavové oblasti, nebylo možné stavbu rozšířit ani nahradit novou. Povodí Ohře povolilo pouze modernizaci zázemí klubu.

V prvním patře je velká tribuna, která byla rozšířena o čtyři šatny. Stávající šatny domácích i hostů včetně občerstvení v přízemí byly zrekonstruovány, u šatny domácích přibyla vířivka pro osm osob.

V budově je také nové sociální zázemí. Dále bylo přidáno jedno schodiště, aby budova splňovala všechny bezpečnostní i požární normy.

Fotbalový klub SEKO LOUNY, z. s. získal na výstavbu dotaci z Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR ve výši necelých 20 milionů korun, Město Louny přispělo částkou 11 milionů korun.

foto

0807stadion2

0807stadion3

0807stadion4

0807stadion5

0807stadion6

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru