PRÁVĚ TEĎ: Silnici u Postoloprt uzavřela vážná nehoda! Probíhají tam záchranné práce
2x foto: Čtenář
Louny

Postoloprty - Na silnici R7 u Postoloprt zasahují právě teď všechny záchranné složky u vážné dopravní nehody dvou osobních aut.

Ke střetu došlo u benzínové čerpací stanice ONO, kde se vůz při výjezdu z benzínky srazil s vozidlem projíždějícím ve směru z Chomutova na Prahu.

Nehoda je se zraněním. "Hasiči museli z havarovaného vozidla vyprostit jednu zraněnou osobu. Na místě je i druhý zraněný člověk. Zasahuje vrtulník Letecké záchranné služby," uvedl k zásahu mluvčí hasičů Ústeckého kraje Lukáš Marvan. Podle informací policie ČR došlo ke zranění až čtyř osob, jedna z nich byla letecky transportována do nemocnice.

Silnice je v současné době kvůli záchranným pracím zcela uzavřena. 

1208nehodaprty2

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru