Skvělý nápad: Na letním cvičisti v Lounech zastřešili pískoviště proti sluníčku. A dojde i na lavičky!
Foto zdroj: FB Lounská správa sportovních areálů
Louny

Louny - Jedno z nejnavštěvovanějších a také nejmodernějších lounských sportovišť, Letní cvičiště, se stalo během léta ještě příjemnějším pro děti i rodiče díky ochraně před sluncem nad pískovištěm.

A nyní dojde i k zastřešení proti slunečním paprskům nad vybranými lavičkami. Návštěvníci mohou letos již využívat také sociální zařízení přístupné z areálu cvičiště.

O novince informovalana sociální síti jako první Lounská správa sportovních areálů a pod příspěvkem se okamžitě strhla lavina pochvalných komentářů. "Skvělé řešení. Konečně tam člověk vydrží delší dobu," napsala Petra R. "Paráda, to tam chybělo," přidal se Michal O. "Naprostá bomba," chválí nápad další uživatelka.

Nezbývá než doufat, že se nově zastřešené pískoviště nestane terčem nenechavých vandalů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru