Ženu (35) z Lounska po vypátrání sebrala policie. Co provedla?
ilustrační foto
Louny

Louny - Lounští kriminalisté v pondělí vypátrali 35letou ženu z Lounska, na kterou bylo vyhlášeno celostátní pátrání.

Dotyčná byla odsouzena pro spáchání trestného činu ohrožování výchovy dítěte k nepodmíněnému trestu odnětí svobody. Soud ji vyzval, aby dne 21. srpna nastoupila do výkonu tohoto trestu.

"Na uvedenou výzvu žena nereagovala a do vězení nenastoupila. Proto soudce vydal příkaz k jejímu dodání do výkonu trestu. Na jeho základě policisté ženu po vypátrání převezli do věznice," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Dotyčná tak nyní čelí podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Původní třináctiměsíční trest by se jí tím v případě odsouzení mohl prodloužit až o další dva roky.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru