Řidič nevybral zatáčku, s autem se přetočil na střechu. V krvi mu koloval alkohol!
Ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Louny

Lounsko - Pravděpodobně ovlivnění alkoholem se podepsalo na havárii, ke které došlo v pondělí na silnici třetí třídy mezi obcemi Senkov a Zbrašín.

Padesátiletý řidič osobního automobilu Volkswagen Passat tam v levotočivé zatáčce dostal smyk a sjel vlevo mimo komunikaci. Tam narazil do silničního příkopu a s vozidlem se přetočil na střechu.

V důsledku havárie utrpěl lehké zranění, s kterým byl ošetřen a krátce hospitalizován v nemocnici. Škoda na vozidle byla předběžně odhadnuta na 35 tisíc korun.

Provedené dechové zkoušky ukázaly hodnoty kolem 1,6 promile alkoholu. Policisté proto řidiče zadrželi jako podezřelého ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

"Po sdělení podezření dnes případ předložili státnímu zástupci a následně by měl být předložen soudu. V případě odsouzení hrozí tomuto cizinci za popsané jednání trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru