Na parkovišti v Lounech řádil v noci opilec! Zničil tři auta, pomáhal mu v tom odpadkový koš
ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Louny

Louny - V noci z neděle na pondělí vyjížděli policisté z hlídkové služby do ulice Pivovarská v Lounech, kde měl nějaký muž poškozovat zaparkovaná vozidla.

Na místě pak bezprostředně po činu zadrželi silně podnapilého muže. Podle zjištěných informací měl poškodit celkem tři osobní auta.

"U vozidla značky Ford Focus měl odpadkovým košem rozbít čelní sklo, poškodit obě zpětná zrcátka, anténu, utrhnout stěrač a poškrábat lak. Podobným způsobem byl poškozen i další zaparkovaný vůz zn. Škoda Fabia. U vozidla zn. Škoda Octavia měl dotyčný poškodit zrcátko," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská. Celková škoda byla předběžně vyčíslena na více než 40 tisíc korun.

Podezřelý se podrobil dechové zkoušce, která ukázala hodnotu téměř 2,5 promile alkoholu. Byl umístěn do cely a po vystřízlivění mu policisté sdělili podezření z trestného činu poškození cizí věci.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru