Muž dostal chuť ulovit si ondatru, vzal na ni otcovu kulovnici. Na krku má trestný čin
ilustrační foto: CC0
Louny

Lounsko - Z trestného činu nedovolené ozbrojování je podezřelý 52letý muž z obce na Lounsku. Ten si měl minulý pátek večer doma ze skříně vzít kulovou loveckou střelnou zbraň a několik nábojů a jít s ní na most přes řeku Ohři.

Zbraň je podle zjištění policistů řádně registrovaná a patří otci dotyčného muže, který s ním žije ve stejném bytě, a který měl v době události spát. Jeho syn si podle dosavadních zjištění zbraň chtěl vypůjčit a ulovit s ní ondatru.

S takto získanou zbraní pak měl z uvedeného mostu vystřelit na ondatry nacházející se na břehu řeky. Ondatru neulovil a při návratu domů byl přistižen členem mysliveckého sdružení, který přivolal policii. Následovalo zadržení podezřelého a provedení dechové zkoušky na alkohol. Ta ukázala hodnotu cca 1,5 promile.

Za uvedený trestný čin hrozí podezřelému u soudu až dvouletý trest.

(MG)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru