Žena ráno zjistila, že ji okradli. Smutnější pak bylo zjištění, kdo byl tím zlodějem
ilustrační foto: CC0
Louny

Lounsko - Nemile překvapená byla zřejmě 22letá mladá žena z obce na Lounsku, když zjistila, že přišla o svůj Apple Ipad s příslušenstvím. Uvedené věci jí zmizely v průběhu noci z rodinného domu, kde bydlí s rodiči a bratrem.

Zarážející je skutečnost, že krádeže se měl dopustit kamarád jejího přítele, který byl pár hodin předtím v domě u mladé ženy na návštěvě a sledoval s ní film. Když z domu v pozdních večerních hodinách odcházel, dala mu dotyčná klíč od vstupní branky, aby ji za sebou zamkl a pověsil ho z vnitřku branky.

Muž navíc věděl, že prosklené posuvné vstupní dveře do domu nejsou zamčené. Ve tři hodiny v noci se tedy na místo vrátil, odemkl si branku a prosklenými dveřmi vnikl do domu. Odtud si pak měl odnést zmíněnou elektroniku a navíc ještě tričko svého kamaráda. Po odchodu z domu za sebou branku opět zamkl.

Později se u výslechu ke krádeži plně doznal a popsal okolnosti, za jakých se do domu dostal. Věci v hodnotě přibližně 8 tisíc korun pak podle svých slov prodal za dva tisíce, které potřeboval na drogy.

"Pětadvacetiletému muži z Teplicka sdělil vyšetřovatel obvinění z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody. Za jejich spáchání hrozí podle zákona až tříleté odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru