OBRAZEM: Toto jsou stromečky našich čtenářů. Letos letí bílé ozdoby!
Takové jsou Vánoce ve vašich obývácích! Nejen stromečky, ale i pár kuriozit.
Louny

Ústecký kraj – K pěti stovkám vánočních stromečků poslali naši čtenáři na facebookové profily našich deníků před letošními Vánocemi.

Jaké jsou? Obří, malé, u krbu i v paneláku. Obklopené domácími zvířaty, ale třeba i motorkou. Z množství, které jsme si mohli prohlédnout, je patrné, že letošním trendem jsou bílé ozdoby. Najdeme ale i stromečky ozdobené přírodně i hodně netradiční modely.

Je nám líto, že nemůžeme zveřejnit všechny snímky. Pro každého jsou ty jeho Vánoce jedinečné a nejhezčí. A s postupem věku zjišťujete, že není až tak důležité, co nakonec pod stromečkem najdete, jako s kým svátky strávíte. Dovolte nám proto, abychom zveřejnili výběr některých snímků z domácností našich čtenářů, abyste viděli, jak si vánoční svátky umí připravit třeba váš soused.

Děkujeme za poslání všech fotek a ještě jednou přejeme, ať si užijete sváteční dny.

Foto

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru