AKTUÁLNĚ KALAMITA: Havárie, nepojízdné kamiony, uzavřené silnice v Ústeckém kraji!
Silničáři se snaží zprůjezdnit silnice. Foto: Oldřich Hájek
Louny

Ústecký kraj – Vydatné noční sněžení komplikuje v pondělí ráno dopravu na velké části České republiky. V noci zkolabovala dálnice D1, potíže se ale nevyhýbají ani Ústeckému kraji.

Na silnici 13 u Mostu zablokoval výjezd z kruhového objezdu nákladní automobil. Komunikace je dočasně uzavřena.

V Žatecké ulici v Blšanech na Podbořansku je ledovka v kopci ve směru na Žatec. Kamiony blokují jeden jízdní pruh, který je uzavřený. Průjezd je zatím možný se zvýšenou opatrností.

Na silnici 225 u obce Libočany ve směru ze Žatce na Kadaň se vytvořila ledovka. Průjezd je možný se zvýšenou opatrností, jeden jízdní pruh blokují kamiony. ¨

Na silnici 240 u obce Liběšice na Litoměřicku havaroval autobus a osobní automobil. Nedošlo ke zranění osob.

V ulici 8. května v Košťanech na Teplicku se srazil osobní automobil a dodávka. Lidé zranění neutrpěli.

Na silnici 7 u Cítolib na Lounsku došlo k havárii nákladního automobilu, je uzavřený jízdní pruh. Řidič je nezraněn.

Na silnici 7 u Chomutova ve směru do Krušných hor na Horu Svatého Šebestiána se tvoří sněhové jazyky, ve dvou pruzích stojí kamiony. Na místě je sypač, který kolem nákladních vozidel projel a snaží se silnici zprůjezdnit.

Dopravní servis policie upozorňuje na obtížnou sjízdnost také dálnice D8, kde se tvoří kolony kvůli blokujícímu vozidlu na 52. kilometru na trase z Prahy. Výstraha se týká rovněž dálnice D7 na 76. kilometru ve směru z Postoloprt na Chomutov. Kvůli stojícímu vozidlu je neprůjezdný pravý jízdní pruh.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru