AKTUÁLNĚ: Vážná nehoda u Loun, při srážce dvou aut zemřel jeden člověk
Ilustrační foto: archiv
Louny

Lounsko - K těžké dopravní nehodě dvou osobních automobilů došlo ve čtvrtek ráno na hlavním silničním tahu spojujícím Ústecký kraj s Prahou. K havárii došlu u Toužetína. Jeden člověk podlehl zraněním.

O havárii aktuálně informují hasiči. "Jednotka ze stanice Louny a dobrovolná jednotka z Panenského Týnce zasahují u dopravní nehody dvou osobních aut u Panenského Týnce. Při nehodě jeden člověk zemřel," potvrdil Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje.

Nehoda se podle prvních informací stala na obchvatu Sulce. Silnice byla uzavřena. Objízdné trasy řeší hlídky Policie ČR. S vyšetřováním havárie je nutno počítat během dopoledních hodin.

Jde o další tragickou havárii v Ústeckém kraji během tohoto týdne. Při nehodě v Podsedicích zemřeli v pondělí dva lidé. Více píšeme zde.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru