Kdosi v Postoloprtech vyřadil na několik hodin z provozu semafory. Jak se mu to povedlo?
ilustrační foto: CC0
Louny

Postoloprty - Policisté Obvodního oddělení Postoloprty šetří případ krádeže dvou kusů akumulátorů napájejících přenosné dopravní semafory.

V průběhu noci z úterý na středu neznámý pachatel v prostoru silničního mostu přes řeku Ohře v ulici Husova odstranil visací zámky ze semaforů a odcizil dva akumulátory v hodnotě přesahující šest tisíc korun. Tím semafory na několik hodin vyřadil z provozu.

„Dopustil se tím zřejmě trestných činů poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení a krádeže. Za spáchání krádeže v době nouzového stavu hrozí podle zákona pachateli takového trestného činu až osmiletý pobyt za mřížemi,“ sdělila policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru