V lounské nemocnici se dnes otevřelo očkovací centrum
ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - Očkování proti Covid-19 bude v Lounech zahájeno v pondělí 8. března od 8 hodin v prostorách Nemocnice Agel Louny.

„Jsem rád, že se Městu Louny s lounskou nemocnicí a krajem povedlo vše připravit, jak jsme si naplánovali a na začátku března se očkuje i v Lounech,“ uvedl starosta města Pavel Janda a dodal: „děkuji všem, kteří přispěli ke zřízení a spuštění očkovacího místa v Nemocnici AGEL Louny a také bych chtěl poděkovat kolegyním a kolegům z městské knihovny, divadla a infocentra, kteří během uplynulých týdnů vyřídili odhadem 1500 telefonátů se seniory z Loun a okolí a pomohli jim s registrací na očkování.“ uvedl Mgr. Pavel Janda, starosta města.

Realizaci očkovacího centra se podařilo naplnit díky výborné spolupráci mezi lounskou radnicí a místní nemocnicí. „Město je opravdu aktivní a velmi nápomocné,” těší Ing. Zuzanu Bartošovou, předsedkyni představenstva Nemocnice AGEL Louny, ve které bude očkování populace probíhat, konkrétně v prostorách dočasně uzavřené stanice lůžek následné péče. „Z naší nemocnice se na zajištění vakcinace podílí jedna lékařka se všeobecnou sestrou, a také jsme speciálně na tento projekt přijali dalšího lékaře a dvě zdravotní sestry. Dále při očkování vypomohou čtyři lékaři a jejich zdravotní sestry z města,” dodává předsedkyně představenstva.

Nemocnice AGEL Louny, a.s. je soukromé zdravotnické zařízení, které poskytuje péči na lůžkách následné péče a sociálních lůžkách. Nemocnice AGEL Louny dále provozuje RDG oddělení včetně CT, pracoviště fyzioterapie (rehabilitace), interní ambulanci, ambulanci fyziatrie a rehabilitačního lékařství, ambulanci algeziologie (ambulance chronické bolesti).

Podrobnosti k očkování v Lounech jsou k dohledání zdezde.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru