Počet nových případů v kraji se oproti minulému týdnu snížil. Jak je na tom Lounsko?
Ilustrační foto
Louny

Ústecký kraj - Počet nových případů koronaviru v Ústeckém kraji se oproti minulému týdnu opět snížil. Podle dat, která poskytuje Ministerstvo zdravotnictví, přibylo od pondělí 12. do soboty 17. dubna 1 533 potvrzených případů covid-19. V minulém týdnu to bylo 2 521 případů.

K sobotě 17. dubna činil počet nakažených v kraji 116 646. Nejhůře je na tom stále okres Děčín, kde je aktuálně podle dat 20 593 nakažených osob. 

V okresu Litoměřice je aktuálně přes osmnáct a půl tisíce lidí s onemocněním covid-19, okres Ústí nad Labem hlásí přes sedmnáct a půl tisíce a na Teplicku se počet nakažených přiblížil hranici sedmnácti tisíc.

Na Mostecku a Chomutovsku mají přes patnáct tisíc případů, nejlépe je na tom stále okres Louny, kde se počet nakažených daří držet po hranicí třinácti tisíc.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru