VIDEO: Další bolestivá havárie z Car Wars! Na machrování tvrdě doplatil motorkář se spolujezdkyní!
Nehoda na motorce na Car Wars. Foto: čtenář
Louny

Panenský Týnec – Vypadá to, že příliv videí zachycujících havárie účastníků srazu tuningových vozů Car Wars, který se konal o víkendu v Panenském Týnci, nekončí!

Letošní ročník poznamenaný tragickou havárií, při které zahynul mladý spolujezdec a za kterou to organizátoři na sociálních sítích notně schytávají, byl plný i drobnějších, ale i tak pořád velmi bolestivých nehod. Včera jsme vám ukázali záběry nehody, při které pasažér v zatáčce vypadl z kabrioletu a na zemi se následně kroutil v bolestech.

Nyní naše redakce obdržela video, které zachycuje nehodu motorkáře a jeho spolujezdkyně. Na něm je vidět, kterak motorkář přidává plyn, zřejmě se chce předvést jízdou na zadním kole, nebo jen s větší zátěží na zadní části motorky nezkušeně příliš akceleroval. Výsledek je stejný: Jeho „batůžek“ při zrychlení padá na tvrdý asfalt a nakonec frajeřinku neustává ani samotný řidič a končí na zemi. A další nepochopitelná věc: Oba byli bez nasazených přileb.

https://www.youtube.com/watch?v=s1c2vZwbRFc

Policisté potvrdili, že při smrtelné havárii hrál svoji roli také alkohol. U dalších nehod lze jen spekulovat, zda i jejich aktéři byli ovlivněni jeho popíjením a nechali se unést atmosférou, kde se museli před ostatními předvádět.

„Vždyť to není už jenom o tuningu. Každý se tam jezdí ožrat, zhulit, vyfetovat, pak dělají bordel. Carwars jsem zavrhnul, jezdil jsem tam rád, ale po posledním ročníku jak to tam vypadalo, jsem řekl, že na to prdím a budu jezdit radši na srazy, které jsou s pár auty a je to spíš takový o pokecání,“ hodnotí letošek fanoušek Fanda Slanička. „Někdy teda ten bordel je vyhnaný až do extrému, ale i ten menší bordel k tomuto patří, lepší když se předvádí na letišti než na silnici, ale vše to chce určitou míru,“ dodává v komentářích další návštěvník. A do třetice: „Na CW už léta nejezdíme, čím dál mladší týpci se tam chovají jak dobytci,“ uvedla Miška Michalka.

Tvořte i vy s námi aktuální a pestré zpravodajství pro ostatní čtenáře. Povedlo se vám zachytit nějakou kuriozitu? Jste svědky aktuálního dění? Máte čerstvé informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru