Záhada mrtvého muže u Ohře: Našli ho zaklíněného ve větvích a stále se neví, kdo to je
Jedna z variant pravděpodobné podoby muže. Zdroj: Policie ČR
Louny

Ústecký kraj, Litoměřicko - Kriminalisté se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při vyšetřování několik let starého případu. Třicátého dubna 2006 bylo u řeky Ohře v katastru Českých Kopist nalezeno ve větvích stromu zaklíněné částečně mumifikované tělo utonulého muže, který zřejmě zemřel v době předešlých povodní, cizí zavinění na úmrtí bylo vyloučeno.

"Totožnost zesnulého muže se v té době nepodařilo zjistit ani za využití všech dostupných kriminalistických metod. Postupem času se v podobných případech začala využívat kresebná rekonstrukce obličeje podle lebky, proto jsme požádali o pomoc antropologa Kriminalistického ústavu. Znalec zpracoval čtyři varianty pravděpodobné podoby muže, které vznikly kombinací klasické kresebné metody a využití počítačového softwaru wPoridos. Pokud muže na fotografiích poznáte, kontaktujte prosím litoměřické kriminalisty na tel. Č. 974 436 456, nebo poznatky sdělte na linku 158, za pomoc předem děkujeme," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

2807muzkz1

Varianty pravděpodobné podoby muže. Foto: Policie ČR

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru