STALO SE: Nečekaný objev! Žena pronajala muži pokoj ve svém bytě, udělal si v něm varnu pervitinu
Foto: MP Ústí nad Labem
Louny

Ústí nad Labem - Ve čtvrtek 29. července v 02:25 hodin byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Jindřicha Plachty, z důvodu telefonického oznámení, že z okna jednoho z bytů vychází kouř.

Po příjezdu strážníků na místo, kam dorazila zároveň i hlídka Policie ČR zašly obě hlídky do druhého patra, kde jí oznamovatel ukázal byt, ze kterého vychází kouř z okna. Hlídky kontaktovaly nájemnici bytu a požádaly ji o vstup do bytu, aby mohly zkontrolovat, zda je vše v pořádku. Dotyčná žena vstup do bytu oběma hlídkám dobrovolně umožnila. Ty v bytě zkontrolovaly všechny pokoje kromě jednoho, který byl uzamčen.

3007varnakz1

Foto: MP Ústí nad Labem

Přítomná žena hlídkám tvrdila, že v pokoji má majitel bytu svoje osobní věci a ona nemá do tohoto pokoje chodit. Na výzvu policistů dotyčná pokoj nakonec dobrovolně otevřela. V tomto pokoji byla nalezena varna drog, kde byl ještě zapnutý dvouplotýnkový vařič, který byl následně okamžitě vypnut. Z pokoje vycházel přes otevřené okno zbytkový kouř a zápach z chemikálií. Přítomná žena sdělila, že pokoj pronajmula za 200,- Kč jednomu muži.

3007varnakz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Dotyčný muž byl následně strážníky nalezen v kuchyni bytu, kde se před policisty schovával. Jednalo se o muže středního věku, který hlídkám sdělil, že materiál na výrobu drog přinesl společně s jeho známým a jednou ženou, kteří měli v pokoji drogy vařit, a kteří ještě před příchodem policistů z bytu utekli. Celý případ si k dořešení převzala Policie ČR.

3007varnakz4

Foto: MP Ústí nad Labem

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru