K očkování nemotivuje jen Babiš! Učitelka v Lounech nabízí žákům jedničky, když v září donesou certifikát
ilustrační foto: CC0
Louny

ČR, Louny - Není to jen český premiér Andrej Babiš, který se snaží motivovat lidi v zemi k očkování proti covidu-19. S naprosto kontroverzním způsobem, jak přimět žáky k očkování, přišla i jedna z učitelek lounské střední školy.

O případu informuje web TN.CZ. Do jeho redakce zaslala matka jedné ze studentek Obchodní akademie a Střední odborné školy generála Františka Fajtla e-mail, ve kterém slibuje učitelka Veřejné správy jedničku těm žákům, kteří do školy přinesou během září certifikát o očkování proti koronaviru.

Redakci se rovněž podařilo zjistit, že vedení školy o motivačním mailu kantorky neví. Jestliže však učitelka známky odůvodní, škola proti tomu nezasáhne.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru