AKTUÁLNĚ: Neviděli jste pohřešované školačky? Příbuzní se o ně strachují
ilustrační foto
Louny

Most - Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešovaných 13letých dívkách z Mostu, které ve středu 8. září odešly ze svých domovů s tím, že měly jít do školy.

Tam však nebyly a od té doby je jejich rodiny pohřešují. Dívky se znají a podle zjištěných informací by měly být spolu. Příbuzní dívek o ně mají obavy a doufají, že se jim dívky samy ozvou.

První dívka Nikola na sobě měla v době odchodu černé tričko s nápisy na prsou, černou teplákovou mikinu na zip, bez kapuce a černé tepláky. Obuté měla černé sportovní kotníkové boty zn. Vans. Sebou měla červený batoh zn. Adidas. Vzala si sebou i další oblečení. Mohla by se pohybovat ve společnosti kamarádky Barbory Válkové, která je od 8. září také nezvěstná.

Barbora doma zanechala dopis kde vysvětluje důvod odchodu. Na sobě měla v době odchodu pravděpodobně béžovou mikinu s kapucí, černé legíny a sportovní boty černé barvy zn. Nike. Mohla by se pohybovat ve společnosti kamarádky Nikol Nikolove, která je od 8. září také nezvěstná.

"Poznatky k pobytu nebo výskytu pohřešovaných dívek je možno předat na linku 158, případně na nejbližší oddělení Policie České republiky," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru