Krušná noc strážníků v Postoloprtech: Muž ležel nehybně pod lavičkou, žena v hospodě silně krvácela z hlavy
Foto zdroj: MP Postoloprty
Louny

Postoloprty - Strážníci městské policie v Postoloprtech prožili krušnou sobotní noc. V prvním případě si během hlídkové služby všimli staršího muže, jak leží nehybně pod lavičkou v zámecké zahradě.

Hlídka na místě muže probrala a ten jim lámanou mluvou vysvětlil, že maličko přebral a pod lavičku upadl. Lékařské ošetření muž odmítl, a tak ho hlídka postavila na nohy a nezraněného nasměrovala k domovu.

Druhá noční událost následovala zanedlouho poté, ke strážníkům kontrolujícím Mírové náměstí se z místní restaurace vypotácel muž, který něco horko těžko vysvětloval do telefonu a strážníky požádal o vysvětlení operátorovi Zdravotnické záchranné služby, se kterým hovořil, že v hospodě se nachází zraněná žena, která po pádu na židli silně krvácela na hlavě. Hlídka celou věc ověřila a záchrance potvrdila.

Strážníci poté ženě do příjezdu osádky ZZS poskytli předlékařskou pomoc a základní ošetření. Následně ženu pomohli transportovat do sanitního vozu, se kterým byla odvezena k dalšímu ošetření do nemocnice.

0410prty4

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru