Žena v bytě nereagovala na zvonek ani bouchání na dveře. Paní uvnitř už nebylo pomoci
Foto: Michal Hrdlička
Louny

Postoloprty - V neděli krátce po 18. hodině přijala hlídka strážníků městské policie Postoloprty oznámení od ženy, která se již delší dobu stará o starší paní, bytem v Postoloprtech na Jiráskovo náměstí, že starší ženu již druhý den neviděla a nemůže se na ní dozvonit ani dobouchat.

Hlídka se po příjezdu na místo také pokoušela na ženu dobouchat, ale marně, dveře byly pravděpodobně zamčené zevnitř. Strážníci neprodleně kontaktovali prostřednictvím krajského operačního střediska výjezdovou jednotku sboru dobrovolných hasičů Postoloprty, která po příjezdu na místo provedla vstup do bytu pootevřeným oknem za použití nastavovacího žebříku.

Starší žena byla bohužel v bytě nalezena bez známek života. Celá věc byla na místě předána policii České republiky.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru