FOTO: Běh s kočárky, jízda na odstrkovadle nebo vystoupení mažoretek. Děti v Postoloprtech a Bitozevsi slavily svůj svátek
Foto: Michal Hrdlička
Louny

Postoloprty, Bitozeves - V sobotu 4. června se konaly oslavy Mezinárodního dne dětí. Mezi městy, kde se slavilo, byly Postoloprty i obec Bitozeves.

Postoloprtský Dětský den začal Malou cenou Postoloprt v běhu, jízdě na kole odstrkávadle, koloběžce a maminek či tatínku s kočárky. Posléze rodičům ukázaly vystoupení s postupovou skladbou na mistrovství České republiky do Poděbrad postoloprtské mažoretky. Tato krásná akce ve sportovním duchu se konala u 1. stupně Základní školy.

Dětský den na hřišti za kulturním domem se konal i v Bitozevsi. Ten se nesl zábavném duchu pod taktovkou Divadla v pytli Petra Stolaře. I zde byla pro děti připravená spousta zábavných her, soutěží a sladkých odměn.

foto

0606prty2

0606prty3

0606prty4

0606prty5

0606prty7

0606prty9

0606prty10

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru