Loupežné přepadení herny v Lounech! Zaměstnance surově napadli boxerem a vybrali pokladnu
ilustrační foto
Louny

Louny - V úterý 28. června přijali lounští policisté v brzkých ranních hodinách oznámení o napadení, ke kterému došlo v tamní herně. Pracovníka herny měli surově napadnout tzv. boxerem dva neznámí muži, kteří vzápětí měli odcizit finanční hotovost z pokladny.

Zraněného muže údajně nechali ležet na zemi a z místa utekli neznámo kam. Policisté zjistili veškeré dostupné informace k popisu útočníků a ihned po nich začali pátrat. Napadený muž měl zranění, která si vyžádala lékařské ošetření a převoz do nemocnice. Svým jednáním si pachatelé z herny přisvojili bezmála 11 tisíc korun.

Prověřování případu si převzali kriminalisté služby kriminální policie a vyšetřování. Na základě šetření zjistili nezbytné informace k útočníkům. Muže důvodně podezřelé ze spáchání násilného trestného činu kriminalisté poté rychle vypátrali, zadrželi a odvezli na oddělení policie.

Na základě shromážděných důkazů zahájil policejní komisař trestní stíhání zadržených mužů. Jedná se o 28letého a 27letého muže z Loun. "Dále kriminalisté zjistili po provedení všech nezbytných procesních úkonů, že 28letý muž měl mít na svědomí další loupežné přepadení, ke kterému došlo v polovině června. Do hledáčku se mu dostala žena, která procházela v dopoledních hodinách podchodem kolejištěm železniční stanice v Bílině. Muž k ženě měl přistoupit zezadu a chytit její kabelku za popruh. Několik málo sekund se o kabelku navzájem přetahovali, až poškozená kabelku upustila a upadla na zem. Z kabelky, kterou na místě následně zanechal, odcizil peněženku s finanční hotovostí přesahující tisíc korun," uvádí policejní mluvčí Kamil Marek.

Oba muži byli obviněni ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže. Policejní komisař podal návrh na vzetí do vazby, který státní zástupce akceptoval. V případě soudem uznané viny hrozí obviněným trest odnětí svobody až na deset let. Případem se nadále kriminalisté zabývají.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru